Merkez Işıklar Muharrem Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.

Misyon: “Merkez Işıklar Muharrem Yılmaz Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan, kendisiyle barışık, sağlık bir güven duygusu ve özdenetim geliştirmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://myoo.meb.k12.tr

Adres - IŞIKLAR KÖYÜ DÖRTYOL MEVKİİ DÖRTYOL KÜME EVLERİ IŞIKLAR MUHARREM YILMAZ ORTAOKULU BLOK NO: 89 MERKEZ / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza Çanakkale Köprübaşı´ndan KöyBirlik araçlarıyla 30 dakikada bir ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çanakkale Merkezine 8 km uzaklıktadır.