23.12.2015 1283

Okulumuz Çanakkale Merkez ilçesi sınırlarında bulunan Işıklar Köyü Dörtyol Mahallesi üzerine inşa edilmiştir. Merkez Işıklar Muharrem Yılmaz Ortaokulu 2014-2015 eğitim öğretim yılı Eylül ayında İlk ve Ortaokul bir arada olarak açılmıştır.

İnşaatı 2014 yılında tamamlanan okulumuzun adı hayırsever Muharrem Yılmaz'ın bağışlamış olduğu arsa üzerine yapıldığından Merkez Işıklar Muharrem Yılmaz Ortaokulu olarak geçmektedir. Okulumuzun resmi açılış töreni 15 Eylül 2014 tarihinde Çanakkale valisi Sayın Ahmet ÇINAR tarafından yapılmıştır.

Okulumuz 20 köyden gelen öğrencilerin eğitim gördüğü taşıma merkezli bir okuldur. Taşımayla gelen öğrencilere öğle arası yemek verilmektedir.

Adres:
IŞIKLAR KÖYÜ DÖRTYOL MEVKİİ DÖRTYOL KÜME EVLERİ IŞIKLAR MUHARREM YILMAZ ORTAOKULU BLOK NO: 89 MERKEZ / ÇANAKKALE